Bu havalarda İzlenebilecek En güzel kış filmleri!

Kışa merhaba dediğimiz şu günlerde evlerde sıcacık bir film keyfi yapmaya kimse hayır diyemez. Peki, kışın izlenmesi gereken filmler nelerdir? Kış mevsiminde izlenecek en güzel filmler hangileridir? Kışın izlenecek en güzel filmler nelerdir? Kış mevsiminde izlenecek en iyi filmler nelerdir? En iyi film isimleri nedir? İşte yanıtlar…

BUZ DEVRİ 

2002 yapımı “Buz Devri” çocuklar ya da çocuk ruhlu yetişkinler için harika bir film seçimi olacaktır. Kış akşamlarınızda eğlenceli dakikalar yaşamak isterseniz Buz Devri serisine şans tanıyabilirsiniz. 

NARNİA GÜNLÜKLERİ: ASLAN, CADI, DOLAP

C.S. Lewis’in fantastik kitap serisinden uyarlanan “Narnia Günlükleri” tüm dünyada büyük yankı uyandıran yapımlar arasındadır. Kitap ile konusu tamamen paralel giden filmde 2. Dünya Savaşı sırasında Almanların Londra’ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuğun ailesinden ayrı düşmesiyle başlayan hikayesi anlatılmaktadır. 

TRUMAN SHOW

Başrolünde dünyaca ünlü aktör Jim Carrey’nin rol aldığı The Truman Show, 1998 yapımı unutulmaz filmler arasındadır. Bu kış günlerinde vaktinizi kaliteli değerlendirebileceğiniz bir film arayışındaysanız Truman Show tam da size göre! 

AŞK VE GURUR

Ünlü yazar Jane Austen’ın 1813’te yayımlanan Gurur ve Önyargı kitabından uyarlanan “Aşk ve Gurur” 2005 yapımı romantik dram filmidir. Keiara Knightley ve Matthew Macfadyen’in başrollerinde yer aldığı yapım bir dönem filmi olarak karşımıza çıkıyor. 

Exit mobile version