MacKenzie Childs, marsmallow ile başlayan bir serüven

MacKenzie-Childs, Amerika’nın Aurora kasabasında yaşayan, birbirine çok aşık, tutkulu, renkli kişilikleri olan Victoria ve Richard MacKenzie çiftinin 1983 yılında ahırlarında başlattıkları bir serüven.

Markanın ismi de karı kocanın soyadlarından geliyor. İkisi de çok uçuk-kaçık, renkli kişilik… Bir gün mangalın üzerinde marshmallow yaparken oradaki renk harmonisi onları çok etkiliyor. Markanın da tasarımları siyah-beyaz üzerine kurulu ama içinde mavi, mor, yeşil, pembe de var.

Ailenin hiç bitmeyen coşkulu ve eğlenceli yaşamı markanın yol gösterici ilkesidir. Bu konsepti her gün için ilginç, eğlenceli, canlı ve zarif tasarımlara dönüştürmek, şirketin misyonunun merkezinde yer alıyor.

Zanaatkarlar tarafından yapılan her bir parçanın kendine özgü bir imzası var ve hiçbir parça aynı değil.

Tüm ürünleri el yapımı.  26.000’den fazla müşteriyi Aurora’daki 65 dönümlük arazisine çeken ve bu etkinliği Cayuga County, New York’taki turistler için en önemli cazibe merkezlerinden biri haline getiren yıllık Barn Sale ile tanınıyor. Dört günden fazla süren bu satış, yüzde 40 ile yüzde 80 arasında değişen indirimler için dünyanın dört bir yanından alışveriş yapanların ilgisini çekiyor.
Markayı bu kadar başarılı yapan şey, Rebecca ve MacKenzie-Childs ekibi, benzersiz bir tasarım estetiği ve sunduğu yaşam tarzıyla kendine sadık müşteriler  oluşturmasıydı.

Ve şimdi bu muhteşem ürünlere çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. @americanshopp bu hizmeti sizlere kolay bir şekilde sağlıyor. İnstagramdaki etkili ve güvenilir alışveriş hesabından siz de en sevdiğiniz ürünleri kolayca satın alabilirsiniz.

 

Exit mobile version