2019 Yılının Favori Rengi-Canlı Mercan

2019 un rengi canlı mercan olacak.. Kısa zaman sonra tekstil başta olmak üzere dekorasyonda da bu rengi sıklıkla göreceğiz. Peki ama canlı mercan rengini dekorasyonda nasıl ve nerelerde kullanmalıyız? Aslında bi çok kişi mercan renginin çok az renkle kombinlenebileceğini düşünse de sanılanın aksine dozunda kullanıldığı takdirde neredeyse bütün renklerle kombinlenebilir.

Ben mercan renginin iddialı ve çabuk sıkılınabilecek bir renk oluşundan dolayı evinizde bir kaç yere dokundurmanızı tavsiye ederim. Örneğin bir duvara, hatta duvarın bir bölümüne, belki yarısına.. Perdenin yada halının deseninde bu dokunuşu yakalayabilirsiniz.

En kullanışlısı ise minderlerde ve aksesuarlarda kullanmak olacak. Bu sayede sıkıldığınız an istediğiniz renge çok kolay dönebilirsiniz. O zaman gelelim mercan rengine en çok yakışan renklere. İlk sırada turkuaza yakın toz mavi rengi yer alıyor.

 

Canlı mercan rengini, sehpa yastık gibi küçük objeler ile de evinize yansıtabilirsiniz.

 

Bu iki renge ek ortamı dinginleştirmek için ekru olmalıdır. Bir diğer kombin ise krem rengi ve ona eşlik

edecek toprak tonları. Yeşilin tonları ve krem rengi yine başka bir kombin alternatifidir. Benim görmek istediğim ise lacivert, mercan ve grinin dansı! Dekorasyon tamamen kişiseldir. Eviniz, ofisiniz karakterinizi ve duygularınızı yansıtır. Dekorasyonda da modaya size yakışanla uymanızı temenni ederim..’

 

Exit mobile version