Sezonun trend mantoları

Sonbaharın hafif esintilerini, kışın sert rüzgarlarına bıraktığı şu günlerde dolaplarımızda da havaların etkisi devreye girdi. Sweatshirt-trençkot kombinlerimiz yerini yün kabanlara bırakmak üzere. Sokak stillerinin cool görüntüsünden, şık akşamlara, hafta sonu minik tatillerinizden, iş toplantılarınıza kadar her alanda kullanabileceğiniz sezonun en trend manto ve kaban modellerini sizler için derledik.
Bogetta Vanetta

1-klasik görüntüsünden ödün vermeyenlerin olmazsa olmazı koyu renk paltolar arasına Bogetta Vanetta keskin çizgisi ile giriş yapmış durumda. Gösterişli Geniş yaka formunu minimal düğme detayları ile sadeleştirerek kullanıcılarını kusursuz görünüme hazırlıyor. Bottega’nın yanı sıra Dior da bu konuda oldukca iddalı bir model ile defilesini tamamladı. İkonikleşen desenleri ile paltonun kenar detaylarına haraket katarken lacivertin asil duruşu ile şık görünümü kullanıcılarına sunuyor. Koyu renk mantoların son ve en çok tercih edilen modeli h&m ile özdeşleşmiş olan yünlü kaban. Yaka kesimininin klasik görüntüsünü tamamlayan uzun kemeri kışı hem sıcak hem şık geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak gibi duruyor.

Zara
Mango
2-Sonbaharın muazzam renklerini kışa taşımak isteyenler için sezonun sıcak renklerini kabanlar ile buluşturan tasarımcıların modellerini ele aldık. İlk olarak Stellamccartney İmzalı kruvaze kaban romantik görünümünün yanında geniş cep detayı ile rahatlığı garantiliyor. Büyük cepler deyince Zara’nın 5 renk seçeneğine sahip düşük omuzlu kabanını saymazsak olmaz. Aynı formlarda üretilmiş Mango yünlü manto kırçıllı görünümü ve yumuşak dokusu ile sokak stilini en çok tamamlayan parçalar arasında yerini almış durumda.
stradivarius
Pullandbear
3-Kışın beyaz örtüsüne haraket katmak isteyenler için ekoseli kabanlar ilk tercihlerin başında geliyor. Stradivarius bu konuda ekosenin eğlenceli şekillerini genişleyen 3 düğme detayı ile sadeleştirip kullanıcılarına hem şık hem de minimal bir görünüm sunmanın peşinde. Pullandbear bu konuda kendi çizgisinden şaşmayıp ekoseyi düşük omuzlarla birleştirip sokak görünümü ile harmanlamak da kararlı duruyor.
Louis Vuitton
Gucci
4-Zerafetinden ödün vermek istemeyenler için mevsim kış bile olsa seçeneklerinin en başında gelen beyaz renkli kabanlar konusunda Louis Vuitton yine ağırlığını koymuş durumda. beyazın asilliğini kemerindeki toka detayı ile tek dokunuşla taçlandırmış gibi duruyor. Beyaz şıklığındaki son konuğumuz Gucci ‘nin gold detaylar ile kusursuzlaştırdığı midi boy kaban. Düğme ve cep üstlerinde kullandığı şekiller sizi The Crow dizisinin baş rolünde hissetirecek cinsten.
Exit mobile version