Geçtiğimiz günlerde asıl olarak bir marka olmakla birlikte renk kataloğu olarak da açıklayabileceğimiz 1962 de Lawrence HERBERT tarafından kurulan “pantone” 2021 yılının renklerini açıkladı.
17-5104 gray (gri) ve 13-0647 (sarı) bu iki rengi umut güç ve moral verici bir renk evliliği olarak betimledi. Zor geçirdiğimiz yılın ardından sarıyı iyimserlik canlılık ve umut ile ilişkilendirirken griyi güvenilir elementlerin amblemi olarak seçti. Ev dekorasyonlarından modaya pek çok yerde rastlayacağımız bu renk uyumunu kombinlerine taşımak isteyenler için sezonun hit parçalarını bu renklerle buluşturan tasarımları seçtik.
-Ekosenin minimal çizgisini sarı ve gri ile buluşturan zara kaban 2021 kışı için en doğru seçim olabilecek seviyede.
-Kullanım biçimi ve görüntüsü ile kullanıcılarının imzası haline gelen kraft sırt çantalarıda bu renklerin ışığını tasarımlarına yansıtmış durumda.
-Sokak stilinin ayrılmaz parçası sweatshirtler için sarı-gri trendi puma’nın nu-tility serisinde çoktan yerini almış.
-Çift kullanımının yanı sıra parçalar üzerindeki tonları ile de bir araya getirebileceğiniz bu iki renk sade şıklığı sarı ve gri de arayanlar için Aker’in reglan elbisesi biçilmiş kaftan.
Gri detaylar ile sezona uygun haraketlendirebileceğiniz bu elbise ortamda şık ve dinamik görüntüsü ile tüm gözleri üzerinize toplayacağının sinyallerini şimdiden veriyor.
Exit mobile version